eContent2.0

Posted: August 28, 2008 in others, Web2.0
Tags: , , ,

Citeam nu demult intr-un post care, cu o abordare extrem de simplista, facea distinctie intre Web-ul clasic, care ne-a dat e-mailul si Web-ul 2.0, care ne-a adus blogurile…

Binenteles ca ambele inseamna mult mai mult, insa eu cred ca principalul atuu al ultimului este faptul ca a facilitat participarea oricaror tipuri de utilizatori, care s-au putut asocia, dupa plac si preferinte in cadrul retelelor sociale, dar care treptat-treptat au creat continut digital (nu intram in discutii acum despre mare parte din calitatea acestuia!).

Videoclipul urmator, preluat de pe techcrunch face referire la revolutia generata atat de progresul tehnologic, cat si de experienta de consumatori si producatori a utilizatorilor, prezentandu-ne si o scurta incursiune in viitorul tehnologiilor informationale si de comunicare!

Vodpod videos no longer available.
Comments
  1. gabriela says:

    Eu militez pentru dezvoltarea de continut local, in propria limba. Sunt agasata de “americanizarea” spatiului virtual. Stiu ca exista o serie de dezbateri pe tema dar prefer materiale in romana de calitate, si nu in engleza.

    Nu mai stiu in ce context am citit ca este important sa existe continut digital local (vorbim doar de atata vreme de glocalzare si nuglobalizare!) mai ales in conditiile in care societatea informationala (a cunoasterii, etc.) presupune mai ales continut cre da viata tehnologiilor si nu invers.

  2. lmalita says:

    Sunt de acord cu ceea ce spui tu, insa, din pacate, trebuie sa recunoastem faptul ca cele mai bune videoclipuri provin cam din acel spatiu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s