Provocare via Teemu Arina

Posted: August 26, 2008 in eLearning2.0, others, Web2.0
Tags: , ,

Mie, personal, imi place Teemu Arina foarte mult. Desi este extrem de tanar (cca. 25 de ani) are deja o serie de realizari remarcabile care-i surclaseaza pe multi dintre “atotstiutorii” Internetului si Web-ului. Nu degeaba este considerat unul dintre cele mai influente personaje ale aplicatiilor de e-learning…

Eu personal l-am si cunoscut la conferinta Eden de anul trecut de la Napoli si pot sa afirm despre el ca este si intruchiparea “tipului nordic”, modest si impunator in aceeasi masura.

Deunazi am citit postul sau cel mai recent care ne propune tuturor urmatoarea provocare, aceea de a gasi o modalitate de adnotare eficienta a informatiei care nu este de tip text. Ideal ar fi sa fie dezvoltata o aplicatie care sa combine atat umanul (folksonomia si taxonomia) cat si tehnicul…

Mai multe detalii referitoare la ce si cum vrea sa spuna Teemu, gasiti aici.

Comments
 1. gabriela says:

  Esti o norocooasa! Teemu Arina, Eric Duval si atatia altii pe care ai avut sansa sa ii intalnesti la Napoli, sunt intr-adevar personalitati ale caror activitati merita sa le urmaresti.

  Nu ma pricep prea mult la adnotare dar unicul comentariu la postul sau mi se pare foarte pertinent: exista multe modalitati de cautare s adnotare a obiectelor web iar cine este preocupat de business sigur stiede unde sa inceapa.

  In alt registru de idei, rasfoind blogul lui Arina, am gasit aceste ganduri: “I find it quite interesting how my thinking has evolved during the years. Frankly, I’m a bit embarrassed of some of the earlier material.”

  Doamne cat adevar graieste! perfect ca o manusa pentru subsemnata

 2. lmalita says:

  Chiar ma fascineaza modul sau de a spune unele lucruri! De plida, am fost mai mult decat impresionata de faptul ca in 2007 a fost invitat sa tina speech-uri la peste 100 de evenimente!

  Ce spui daca il rog sa fie in board la RIS?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s