Din seria “Stiati ca?”

Posted: August 26, 2008 in others
Tags:

Internetul nu conteneste sa ne uimeasca cu tot felul de informatii, care de care mai nastrusnice. Dintre acestea, mie personal mi-au atras atentia urmatoarele:

 • eram aproape sigura ca internautii blameaza spam-ul, cand iata ca un post de la ReadWriteWeb ne desfiinteaza aceasta convingere, pentru ca, conform sondajului realizat de prestigioasa companie Marshal 29% dintre utilizatorii chestionati au cumparat diverse obiecte utilizand in acest sens mesajele de spam!!!
 • sa fie oare Facebook o arma militara si de spionaj, asa cum am inteles eu chinuindu-ma sa descifrez ceva in spaniola, deoarece titlul acestui post m-a facut curioasa?
 • cine credeti ca beneficiaza de efectele ascunse ale pirateriei din sfera jocurilor online? Urmariti interviul cu Todd Hollenshead si va veti lamuri! Pana atunci insa va raspund eu: producatorii de computere!
 • sa fie oare Internetul in pericol? Cititi in acest sens o lista (pesimista si sper, improbabila!) cu 10 modalitati care ar conduce la moartea Internetului!

Momentan atat, o sa mai revin cu astfel de stiri “necurate”.

Advertisements
Comments
 1. gabriela says:

  O stire mai vechiutza, http://www.cbc.ca/canada/story/2008/02/25/facebook-military.html anunta ca forurile superioare militare isi avertizeaza soldatii sa nu posteze informatii personale pe Facebook tocmai in ideea ca organizatii teroriste precum Al Qaeda le pot exploata si astfel sepoate ajunge la suferinta.

  Din pacate, asa cum stim cu totii ca Internetul este pentru unii o arma. Si aparitia retelelor sociale nu a facut decat sa intareasca “arsenalul de biti’ al acestora.

 2. lmalita says:

  Din pacate nu putem controla (si chiar nu e de dorit asta) nici comportamentul online, nici offline al oamenilor! Ar fi bine ca fiecare sa poata sa faca ce vrea, dar nu in detrimentul altora!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s