Academic FSP

Posted: July 10, 2008 in facultate
Tags:

Colega mea Gabriela Grosseck (o felicit cu aceasta ocazie pentru stradania ei) a creat pe Ning o platforma inchisa, dedicata cadrelor didactice de la Facultatea de Sociologie si Psihologie, Universitatea de Vest din Timisoara.

Astfel se poate comunica pe cale ierarhica sau orizontala, formal si informal, in mod public sau privat. Se pot incarca diverse tipuri de obiecte (text, imagini, audio, video, multimedia). Pentru ca nu toti colegii aveam un mail academic, dar si pentru ca acela nu permitea atat de multe optiuni, calea spre o mai buna comunicare intre noi este deschisa, ramane de vazut in ce masura noi vom fi capabili sa fructificam aceste oprtunitati.

Desi este inca intr-un stadiu incipient, cam asa arata platforma, denumita Academic FSP:

Comments
  1. ggrosseck says:

    Multumesc de aprecieri insa cred ca efortul (daca ii pot spune asa in conditiile in care Web 2.0 este atat de generos!) de construire a unei astfel de platforme este comun: atatea discutii cate am avut impreuna si schimbul de idei, opinii, pareri pro sau contra experimate pr blogurile noastre sau in cadrul unor evenimente academice, au contribuit la alegerea Ning ca si mediu al comunitatii noastre.

    Ramane, dupa cum ai subliniat, ca noi sa fim cei care vom transforma AcademicFSP intr-o adevarata comunitate de practica, si de ce nu si invatare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s