Internet la volan

Posted: July 7, 2008 in others
Tags:

Avand ambele preocupari – sofatul si Internetul – m-am bucurat cand am citit aici ca exista posibilitatea de a avea conexiune wireless in masina… Oricine care sofeaza stie ca sunt o multime de timpi morti cand chiar ai putea face ceva mai constructiv si productiva. De aceea cred ca stirea va fi pe placul multora, desi cei cu dare de mana ce-si permit masini de sute de mii de euro probabil ca beneficiaza de mult de astfel de optiuni…

Numai daca privim imaginea de mai jos, via Sundaymail, deja incepem sa visam…

Masini europene precum BMW, Audi si Mercedes-Benz sau americane precum Crysler, ofera deja aceasta facilitate, insa dintre romanii de rand cati isi pot permite astfel de masini?

Pentru a preintampina temerile justificate relativ la siguranta la volan, mi-a placut foarte mult faptul ca BMW are functionala aceasta facilitate numai cand masina sta, ceea ce dovedeste inca o data preocuparea producatorului bavarez catre siguranta clientului, nu doar catre functionalitate!

Advertisements
Comments
  1. Gabriela says:

    Ca si progres tehnologic sunt de acord doar in masura in care nu este afectata siguranta in trafic. La noi , la cate accidente sunt, nu stiu daca ar fi indicat sa existe prea multe masini cu “web on wheels” .

    Oricum ajungem, incet dar sigur :)?, sa traim intr-o societate mobila.

  2. lmalita says:

    Cand o sa avem autostrazi si pilot automat, chiar ar fi benefica aceasta facilitate… Sau cand ergi pe drumuri in lucru, cu semafoare, unde ai multi timpi morti, iarasi cred ca e OK. Sau cand sunt accidente si drumuri blocate ore in sir, chiar e OK sa ai Internet.
    Asa cum am spus, eu sustin ideea celor de la BMW, care chiar are in vedere siguranta traficului.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s