ePortfolio

Posted: May 23, 2008 in proiecte
Tags:

Acum cateva zile am fost rugata sa completez un chestionar din cadrul unui proiect (despre care nu stiu detalii) ce are legatura cu utilizarea ePortfoliilor.

Cum sunt direct interesata de acest subiect, sunt curioasa sa vad si rezultatele studiului, dupa ce acestea vor fi centralizate.

Oricum, ma bucur ca exista si in Romania preocupari (putine, ce-i drept) de acest gen.

Comments
  1. Anul trecut, Societatea Romana pentru Educatie Permanenta a organizat o conferinta pe aceasta tema, http://www.srep.ro/e-portofolio/engleza/conferinta.html.

    Desi nu a avut ecoul scontat au fost si cateva comunicari interesante, mai ales cele care au tratat utilizarea unui eP in invatamantul superior, secondat fiind de instrumente 2.0.
    Se vehiculeaza tot mai mult ideea de eP 2.0 unde e, in actualul context al Webului Social, sa se transforme in “i” de la interactivitate. Oricum se vorbeste din ce in ce mai mult de blogfolio sau wikifolio. Ramane , asa cum ai punctat, sa vedem ce rezultate ofera prelucrarea acestui chestionar. Unde le putem accesa?

  2. lmalita says:

    Stiam de conferinta aceea de la tine, dar nu am mai gasit-o s-o includ la evenimentele de care aveam cunostinta… Tare alambicate si greu de gasit sunt la noi informatiile.
    In ceea ce priveste rezultatele studiului, mi-a promis ca mi le trimite. Ramane de vazut,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s